zo hebben anderen het ervaren

Nina, na een dieptesessie:

“Bedankt voor je mailtje en voor de sessie gisteren. Voor het eerst in maanden ben ik op tijd gaan slapen en heb ik echt goed geslapen, geen nachtmerries, niet wakker schieten, niet in de war zijn. Bedankt om mij rustig te laten vertrekken, bedankt voor de knuffel.”

Lieve, na een coaching traject:

“Ik ben bij Goedele terechtgekomen wegens klachten van angsten, stress, ongelukkig zijn, weinig zelfvertrouwen,.. Ik voelde me erg onzeker over de opvoeding van onze puberzoon waar het niet makkelijk mee ging. Dankzij de inzichten van Goedele kreeg ik een ander inzicht in de manier van opvoeden en leerde ik om onze kinderen los te laten. Het gaat steeds beter en beter, durf te genieten en zorg te dragen voor mezelf. Vroeger deed ik alles in functie van een ander nu besef ik dat ikzelf ook belangrijk ben. Goedele is een zachte, warme persoon die je duidelijk laat voelen wat er mis zit. De klachten van stress en angsten zijn fel verminderd. Ook communicatie met zoon boekt vooruitgang. Zonder hulp zou het mij niet gelukt zijn denk ik. Nu heb ik eens weekends waar ik kan van zeggen”ze hebben deugd gedaan” Moest er iemand dezelfde klachten als ik hebben zou ik zeker aanraden om bij Goedele te gaan. Ik vind het fijn dat praten gecombineerd is met doe -activiteiten. Echt je lichaam iets laten voelen. Het probleem is wel niet op 1 keer opgelost, je moet het tijd geven. Dank u Goedele.”

Goedele B, na de lezing “Ben ik wel normaal?”

“Bedankt Goedele, ik vond het een zeer interessante en warme uiteenzetting. Ik heb vooral onthouden dat we allemaal onze eigen sterkte hebben om hiermee om te gaan, ook al twijfelen we daar soms aan. Dan is het goed om te weten dat er iemand is die ons even kan ‘vastpakken’ om weer verder te kunnen.”

Marijke, na de Feestdagen Challenge op Facebook “Hoe overleef ik de feestdagen?”

“Dag Goedele, inderdaad moeilijk gaat. YES I CAN! Door de drukke eindejaarsdagen kon ik niet alles volgen maar las alle pdf’s en bekeek uw live boodschappen. Heb 2x extra uw SUPER Moeilijke Momenten BOEK gelezen, want ik zag er bangelijk tegenaan. Onze vrienden waar we elk jaar mee vieren wilden mij echt erbij, wou ik telkens niet.. maar met uw tips heb ik de pijn heel even een beetje ‘kunnen?’ ‘durven?’ te bevriezen. Ik stuurde hen in de vooravond een sms met mijn zwakste punten en hoe het wel kon want altijd ‘hoe voel je je?’ bvb maakt al álles om zeep.. maar omgekeerd grapjes maken en lachen kon.. zo wou mijne schat het ook.. is gelukt!! Ze hebben mijn sms een super hulp gevonden. Ik wil jou danken voor wat je ons bijbrengt, super moedig wat je doet! Proficiat! En ik wil jou en je familie ook heel graag een mooi en gezond, succesvol 2018 toewensen!  “

Kim, na een (business) coaching traject

“Ik zag Goedele en haar bedrijf regelmatig verschijnen en keek altijd naar haar op omdat haar marketing zo professioneel overkwam. Zij had zo’n mooie website, postte regelmatig op sociale media, verstuurde nieuwsbrieven, verkocht een e-book, organiseerde lezingen,… Dat wilde ik ook! Goedele voorzag voor mij een coachingtraject op maat. We werkten rond mijn doelen, mijn ideale klant en marketing, maar ook rond mijn mindset, keuzestress en onzekerheid. Goedele stelde de juiste vragen om me verder te doen nadenken en me ervoor te behoeden dat ik opnieuw in mijn valkuilen zou trappen. Ze gaf haar eerlijke mening en durfde me af en toe confronteren. Ze is ook een goede motivator die je een spreekwoordelijke schop onder je kont geeft als het nodig is 😉 Bij haar kom je niet zomaar weg met een flauw excuus. Gedaan met uitstellen, gewoon doen! Daarnaast gaf ze vanuit haar eigen ervaring ook de nodige tips en adviezen. Ze heeft veel kennis omtrent marketing maar ook omtrent digitale programma’s en kan dingen eenvoudig uitleggen. Ook inhoudelijk dacht ze met me mee rond het uitwerken van een van mijn projecten. Concreet leerde ze me onder andere dat ik geen 10 stappen verder hoef te staan dan mijn klanten, net 1 stapje verder is al genoeg zodat mijn klanten van mij kunnen leren zonder dat ik mijlenver van hen af sta. Ze leerde me ook om het grotere geheel niet uit het oog te verliezen en mijn tijd beter in te delen en prioriteiten te stellen. Ze demonstreerde me ook enkele digitale tools die mij veel tijd kunnen besparen. Maar wat ik het allerfijnste vond: na elke sessie ging ik naar huis met nieuwe ideëen en vooral veel goesting om er weer in te vliegen!”