Stop Thinking Start Doing

Blijf je in rondjes draaien?

Geraak je maar moeilijk (of niet) vooruit?

Weet je niet waar de mosterd of de klanten te halen?

Wil je een klankbord hebben van tijd tot tijd?

Om praktische of technische issues op te lossen,

Om strategische ideeën af te toetsen,

Om een nieuw (product)idee uit te testen.

In onze Mastermind Groep smijt je in de groep waar je op vastloopt of waar je advies over wilt en je krijgt eerlijke feedback van je collega-ondernemers. (of ga meteen naar ons individueel aanbod)

Geen onderwerp is taboe, geen stem is te kritisch, geen vraag is te dom.

KOM HET UITPROBEREN!

Hoe verloopt zo’n Mastermind sessie?

1 keer per maand komen we samen. Na een inspirerende “10 minutes story” van één van de leden (kwestie van goed op te warmen), krijgt iedere deelnemer 20 min spreektijd om zijn/haar topic voor te leggen.

Dat kan zijn: iets waar je op vastloopt, waar je feedback of een andere invalshoek over wilt, een nieuw idee aftoetsen, raad vragen, of het nu technisch, strategisch of zelfs persoonlijk is. En daarmee bedoel ik, dat we ook ruimte maken voor jouw twijfels, angsten en onzekerheden die horen bij het Ondernemersleven. (Let wel, zonder dat het een zelfhulpgroep wordt ) Elke deelnemer sluit af met minstens 1 actiepunt dat hij zal realiseren tegen volgende bijeenkomst en dat toetsen we dan bij aanvang van de meeting gelijk af. J De brainstormgroepjes bestaan uit maximum 6 personen en elke maand mixen we de groepjes door elkaar. Zo heb je ook telkens de gelegenheid om je pitch te oefenen in een veilige context en natuurlijk een groter netwerk uit te bouwen.

Wie kan deelnemen?

Ondernemers die willen doorgroeien en voltijds zelfstandig zijn. Bijberoepers die bijna de sprong wagen en starters met heel concrete plannen (i.e. btw-nummer, business plan, eerste klant binnen) zijn ook van harte welkom. Echter, om de diversiteit en het niveau van de groep te garanderen, zal ik bij grote vraag een aparte Mastermind Groep oprichten voor Starters.

Waar komen we samen?

2 locaties:

  • AALST: Brasserie De Looyerij in sportcomplex Schotte, Kapellekensbaan 10, 9320 Aalst.
  • LIER: locatie wordt meegedeeld.

Wanneer?

  • Aalst: elke laatste werkdag van de maand van 13:30u tot 16:30u (met uitzondering van december en juli)
  • Lier: elke eerste werkdag van de maand van 13:30u tot 16:30u (met uitzondering van augustus en januari)

Dat wil dus zeggen dat de weekdagen wisselen maar het laat je toe om nu vast makkelijk je agenda vast te leggen voor het ganse jaar. 🙂

Engagement?

Eigenlijk ga je een “moreel” contract aan met jezelf in de eerste plaats én met je mede-ondernemers. Om de continuïteit voor elkaar te garanderen lopen de lidmaatschappen daarom een jaar door. Het kan natuurlijk altijd voorvallen dat je eens moet overslaan door omstandigheden maar we rekenen wel op elkaars inzet en engagement voor een gans jaar. Jouw bijdrage is op jaarbasis voor 10 bijeenkomsten (niet in juli en niet in december). 300€ excl btw, koffie/water/thee inbegrepen. Uiteraard krijg je ook toegang tot de (gratis) facebookgroep. Eens per jaar organiseer ik een Business Retreat, leden krijgen voorrang op de inschrijvingen en 10% korting.

Je bent van harte welkom te komen uitproberen of deze formule werkt voor jou. Je betaalt dan één keer 30€, graag inschrijven via een mailtje naar Goedele.of meld je aan in de facebookgroep. Je kan in principe op gelijk welk moment van het jaar instappen.

KOM HET UITPROBEREN!

Dit is volgens de deelnemers de MEERWAARDE van onze Mastermind Groep “Stop Thinking Start Doing”:

Het niveau van de groep: doorgroeiers
De aanwezigheid van verschillende sectoren.
De inhoudelijke variatie in topics.
De kruisbestuiving door de verschillende invalshoeken of opleidingen die elke deelnemer al gevolgd heeft.
De maandelijkse deadline: voorbereiding en verantwoording.
De talrijke leermomenten en inspiratie, ook buiten je eigen spreektijd.
De openheid om kritische vragen aan elkaar te stellen.
De ruimte en veiligheid om ook persoonlijke belemmeringen of twijfels te delen.
De aanwezigheid van een moderator met diens expertise.
De “verplichte” opvolging van jezelf.
Het persoonlijke contact: we ontmoeten elkaar dus gewoon écht! 

Liever een individueel traject?

Een individueel traject is iets voor jou als je bereid bent om:

  • in de spiegel te kijken
  • kritische vragen te beantwoorden
  • onverwerkte ervaringen in de ogen te zien
  • overtuigingen of patronen aan te pakken
  • een actieplan op te stellen
  • de daad bij het woord te voegen

Werken aan jezelf en aan je onderneming gaan hand in hand want jij BENT je onderneming.

 

De inhoud en de volgorde van je traject is heerlijk onvoorspelbaar.
Structuur biedt echter het ideale werkkader voor optimaal resultaat:

Dieptesessie

Dieptesessie van 1 dag + 1 opvolgsessie

Boost Traject

Dieptesessie van 1 dag + 12 weken coaching

Empowerment Traject

Dieptesessie van 1 dag + 24 weken coaching

*De dieptesessies van een ganse dag en de business coaching dag gaan door in mijn praktijk in Lennik (nabij Brussel).  De opvolgsessies kunnen zowel in de praktijk in Lennik als via skype gedaan worden.

Meer weten?

Lees hier hoe Kim haar coaching traject heeft ervaren:

“Ik zag Goedele en haar bedrijf regelmatig verschijnen en keek altijd naar haar op omdat haar marketing zo professioneel overkwam. Zij had zo’n mooie website, postte regelmatig op sociale media, verstuurde nieuwsbrieven, verkocht een e-book, organiseerde lezingen,… Dat wilde ik ook!

Goedele voorzag voor mij een coachingtraject op maat. We werkten rond mijn doelen, mijn ideale klant en marketing, maar ook rond mijn mindset, keuzestress en onzekerheid. Goedele stelde de juiste vragen om me verder te doen nadenken en me ervoor te behoeden dat ik opnieuw in mijn valkuilen zou trappen. Ze gaf haar eerlijke mening en durfde me af en toe confronteren. Ze is ook een goede motivator die je een spreekwoordelijke schop onder je kont geeft als het nodig is 😉 Bij haar kom je niet zomaar weg met een flauw excuus. Gedaan met uitstellen, gewoon doen!

Daarnaast gaf ze vanuit haar eigen ervaring ook de nodige tips en adviezen. Ze heeft veel kennis omtrent marketing maar ook omtrent digitale programma’s en kan dingen eenvoudig uitleggen. Ook inhoudelijk dacht ze met me mee rond het uitwerken van een van mijn projecten.

Concreet leerde ze me onder andere dat ik geen 10 stappen verder hoef te staan dan mijn klanten, net 1 stapje verder is al genoeg zodat mijn klanten van mij kunnen leren zonder dat ik mijlenver van hen af sta. Ze leerde me ook om het grotere geheel niet uit het oog te verliezen en mijn tijd beter in te delen en prioriteiten te stellen. Ze demonstreerde me ook enkele digitale tools die mij veel tijd kunnen besparen.

Maar wat ik het allerfijnste vond: na elke sessie ging ik naar huis met nieuwe ideëen en vooral veel goesting om er weer in te vliegen!”